V Marxa Jufré Riuprimer 28 de maig de 2017

4/04/2017

MarxaJufre2017.jpg

INSCRIPCIONS OBERTES!

RESERVA'T LA DATA: 

DIUMENGE 28 DE MAIG DE 2017

La cinquena edició de LA MARXA Cicloturista JUFRÉ RIUPRIMER tindrà lloc el diumenge 28 de maig de 2017 a Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona), el poble on va néixer i es va entrenar l’exciclista professional Josep Jufré.  Ell mateix ha estat el responsable de dissenyar el recorregut, amb Club Natació VIC ETB com a organitzador i amb el suport dels l’Ajuntaments de Santa Eulàlia de Riuprimer i Vic.

L’objectiu de La Marxa és gaudir d’una matinal en un entorn excepcional per a la pràctica del ciclisme, circulant principalment per carreteres secundàries, i d’on destaca l’alt de La Trona, tram habitual de la Volta Ciclista a Catalunya, la Setmana Catalana, de la Cronoescalada de la Volta Ciclista a Osona, o del conegut Catalunya Ral·li Costa Brava.

Es tracta d’una marxa cicloturista i de caire no competitiu, tal i com podeu llegir en el Reglament de la Marxa. Es pot escollir entre un recorregut llarg, de 157 Km de distància i un desnivell acumulat de 2.457 metres;  i un recorregut curt, de 103 Km de distància i un desnivell acumulat de 1.600 m. 

En els recorreguts trobaràs avituallaments abundants i de qualitat. I quan arribis, t’oferirem un bon dinar!!

Fins al dia 16 de maig a les 24 h, el preu de la inscripció serà de 23,00 €.

Entre el 17 i el 23 de maig, el preu de la inscripció serà de 28,00 €.

Tancarem les inscripcions quan s’esgotin les places disponibles o, a tots els efectes, el dia 23 de maig a les 24 h.

En cas que no estiguis federat/da, el preu de la llicència obligatòria d’un dia serà de 12,00 € (en el cas que siguis usuaris de la nova modalitat de Carnet Ciclista, recorda que és igualment obligatori treure la llicència de dia. En aquest cas s’aplicarà un 50% de descompte sobre el preu de la llicència de dia). D’altra banda, informar-te que la llicència de la federació de triatló no és vàlida per a participar a les marxes cicloturistes.

Si ho desitges, pots reservar el paravent especial de l’edició. És opcional i té un preu addicional de 15,00 €.

La Marxa Jufré Riuprimer forma part dels tres calendaris de la Federació Catalana de Ciclisme:

XX Circuit de Catalunya de llarga distància.

XXVII Challenge catalana de cicloturisme.

III Circuit Donabike de cicloturisme.

Com saps, les marxes cicloturistes no són proves competitives. La Marxa cicloturista Jufré Riuprimer, d’acord amb la Federació Catalana de Ciclisme, incorpora les mesures necessàries per garantir la seguretat dels participants amb un únic objectiu: que sigui una jornada festiva per compartir i gaudir del nostre esport preferit!

http://marxajufreriuprimer.com/